top of page
FOTOSTIENE-Hefboom-58.jpg

Wie ben ik?

Een hefboom verplaatst met een kleine kracht en een grote beweging een zware last. En dat is exact hetgeen wat ik als ergotherapeut van “Hefboom- Ergotherapie aan huis” wil bereiken. Dromen en doen wat je graag doet stopt niet bij een medisch probleem.

Wat fijn dat je met mij kennis wil maken! Mijn naam is Elien Saey-Van Peteghem. In 2013 behaalde ik mijn diploma "bachelor in de ergotherapie" aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Het is mijn passie om mensen met een chronisch medisch probleem te helpen. In 2023 volgde ik een verdiepende cursus "biopsychosociaal pijnmanagement bij chronische pijn" bij Domus Medica. Sinds september 2023 volg ik de tweejarige interdisciplinaire postgraduaat neurorevalidatie aan de Ugent. Daarom zijn chronische pijn en neurorevalidatie mijn twee specialisaties

 

Ik vind het boeiend om te ontdekken wat voor jou belangrijk is. Samen gaan we op zoek hoe je de terug kunt doen die je nu niet of op onaangename manier doet. Jouw woning is mijn therapieruimte en daarom kan ik jouw nuttige interessante tips geven die de impact van jouw ziekte kleiner maken.

 

Daarnaast begeleid ik als dementiecoach en parkinsoncoach i.s.m. met Geïntegreerde Zorg Waasland personen met dementie en/of Parkinson en hun mantelzorger. Het is niet makkelijk om deze diagnose te krijgen. Er komen zoveel vragen op je af en je ziet niet altijd meer het bos door de bonen in het zorglandschap. Ik ben graag jouw luisterend oor en jouw wegwijzer in deze zoektocht.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page