top of page

Breng een bezoekje op dag van de zorg!


Kom op zondag 17 maart langs tijdens dag van de zorg en ontdek wat ergotherapie voor jou kan bekenen! Ik sla de handen in elkaar met kinderergotherapie samen bERGOp. De place to be is de Nederheirweg 1 in Waasmunster. Bezoek ons van 10u tot 17u. Doorlopend is er animatie voor jong en oud. We organiseren ook workshops schrijfdans en "planning in balans". Maar ook voor een babbel met een hapje en een drankje ben je van harte welkom! Klik hier voor meer informatie.
Je vraagt je misschien kan wat kan ik verwacht van de workshops schrijfdans en planning in balans? En moet ik mij hiervoor inschrijven? Wel ik geef je graag wat meer informatie hierover!


Eerst en vooral: je moet je niet op voorhand inschrijven voor de mini-workshops van 30 minuten op de dag van de zorg. We voorzien telkens 10 plaatsen en je hebt twee keer kans om mee te doen: in de voor- of namiddag. Kom zeker wel op tijd als je zeker wil zijn van jouw plaats.


De workshop schrijfdans wordt gegeven door ergotherapeut Sophie. Samen bewegen en schrijven op muziek staat centraal. Je kan meedoen om 10u30 of 15u30.


De workshop "planning in balans" (bij personen met een Niet- Aangeboren- Hersenletsel) wordt gegeven door mezelf. Aan de hand van de "lepeltjestechniek" krijg je meer inzicht in jouw dagstructuur!


Ik zou zeggen: aarzel niet en kom zeker eens langs op 17 maart om al jouw vragen te stellen over ergotherapie, mee te doen met de workshops of de animatie voor jong en oud. Het wordt een leuke dag voor heel het gezin!

115 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page